Ziyarette Vali Coş"u sezonun ilk maçına davet eden Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş, yönetim olarak kavga ortamı içinde bulunmayacaklarını iddia etti. Her hangi bir sorun karşısında da suçlayıcı, mazeret üretici veya görevden kaçıcı bir mantığı içinde olmayacaklarını öne süren Gümüş, “Amacımız, Aydın"da Aydınspor"un eski günlerini hatırlatmak. Valimiz,belediye başkanımız, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte olarak işadamlarından oluşan yönetim kurulumuzla kulübümüzü iyi yönetip başarı sağlamak. Valimizin de bilmesini istiyorum, kulübümüze üye olan herkes kulübümüzü denetleyebilecek. Şeffaf bir yönetim anlayışında olacağız. Valimizi de sezonun ilk maçına bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Aydınspor 1923"ün Aydın futbolunu geçmişteki şaşalı günlerine geri getirebileceğine inandığını ifade eden Vali Coş da, Aydınspor 1923"ün çiçeği burnundaki yönetime başarı dileyerek, “Aydın"da spor alanında yapılacak çok şey var. Aydın için mücadele eden, emek sarf eden ulusal ve uluslar arası faaliyetleri destekliyoruz. Aydınspor 1923 kulübü bir boşluğu dolduracak. Birlikten kuvvet doğar. Çalışmalarınızda yanınızdayız, destek olmaya gayret göstereceğiz. Başarılı olacağınıza inanıyorum. Eski şaşalı günlerin geri getirilebileceğine inanıyorum. İlk maça da gelmeye çalışacağım” diye konuştu.
Bu arada; Aydın Valiliği ziyaretten sonra transfer hakkında açıklama yapan Aydınspor 1923 Kulübü Basın Sözcüsü Suat Deniz, son olarak Muğlaspor"dan Tunca Seren Perçin"i transfer ettiklerini açıkladı.