AYTO Meclis Salonu"nda gerçekleşen ziyarete ASTO Dönem Başkanı Veli Tiryaki ile birlikte Umut Arama Kurtarma Derneğinden Dr. Mehmet Varol, Kuvayi Milliye ve Mücahitler Derneği Aydın Şube Başkanı Mustafa Yormaz, Aydın Sanat Sevenler Derneği Başkanı Ali Aslan, Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen, Tüketici Hakları Derneği Aydın Şube Başkanı Ümit Kutbay, Eski Eserleri Sevenler Derneği Başkanı Mehmet Özçakır, Yağcılar İçi Esnafları Derneği Başkanı Mehmet Tolacıoğlu, Polis Emeklileri Derneği Aydın Şube Başkanı Nurettin Yüce, Aydın Gönüllüleri Derneği Başkanı Sultan Demirkaya katıldı.
ASTO üyeleri; AYTO"da 25Ocak.2009 tarihinde yapılan organ seçimleri sonucunda Meclis ve Yönetim Kuruluna seçilen üyelere hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundu. Heyete Başkanlık eden Veli Tiryaki, faaliyetlerinde Aydın Ticaret Odası"ndan bugüne kadar manevi destek gördüklerini, bunun da çalışmalarında kendilerine moral ve motivasyon sağladığını, başarılarında katkısının olduğunu ifade etti.
Sivil toplum örgütleri ile meslek kuruluşları arasındaki işbirliği ve dayanışmanın önemine değinen AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, “Gün birlik ve beraberlik günü. Aydın"ın ekonomik, sosyal, kültürel yönden gelişip kalkınması için kurulan, bu amaç ve hedefe hizmet eden bu kuruluşların dayanışma içinde olmasından daha doğal bir şey olmamalı. Aydın Ticaret Odasının misyonu ilimizin kalkınmasına, Aydın"da yaşayan herkesin refah seviyesinin artırılmasına yönelik çalışmaların desteklemesidir. Bu güne kadar olduğu gibi sivil toplum kuruluşları ile dayanışmamızı sürdüreceğiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür eder, takdire şayan çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutlar, başarılar dileklerim” dedi.