Şimdiye kadar, gelecekte bir noktada hiçbir girişi olmayan bir iPhone olacağını iddia eden iki Apple söylentisi vardı ve şimdi de üçüncüsünü duyuyoruz.

Daha önce, hem ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo hem de tanınmış sızıntı yapan Fudge, girişsiz bir iPhone 13'ün ufukta olabileceğine dair ipucu verirken, Bloomberg de, Apple'ın tüm bu fikirle orijinal iPhone X'ten bu yana uğraştığını söylemişti.

Ancak Apple, bağlantı noktalarını, kabloları ve diğer giriş gerektiren cihazları atacaksa yeni bir teknolojiye ihtiyaç duyuyordu. 

Artık genel fikir netleştiğine göre, Jon Prosser, tek iPhone 13 portless modelinin durumu gibi ayrıntıları belirlemek için çabalıyor. Apple'ın 2021'de dört iPhone çıkarması planlandığı göz önüne alındığında, girişsiz bir beşincisini ekleyeceğinden şüpheliyiz, bunun yerine en pahalı modelini, yani iPhone 13 Pro Max'i girişsiz yapabilir.

AB, kablosuz şarj için Apple cezalarıyla ilgili oturumu atlamış olabileceğinden, bu, tüketicileri USB-C ile devam etmek yerine MagSafe ekosistemine daha da derinlemesine bakacak duruma getirebilir.. Hatta Apple, bu kez kablosuz dünyasında tescilli bir şarj sistemini sürdürürken önümüzdeki yıl yeşil çevre ödülü bile alabilir.

Evet, iPad Pro modellerinde ProMotion Ekran'dan bahsediyoruz ve 2021'de Apple, sonraki iPad Pro için OLED paneller kullanarak rekabette durumu bir kez daha tersine çevirebilir. Bu söylenti, ilkbaharda bir iPad Pro için Apple'ın miniLED ekran planları işe yaramazsa, yılın ikinci yarısında OLED ekranlı iPad Pro 2021 modellerini piyasaya sürebileceğini iddia eden Koreli ekran endüstrisi uzmanlarından geliyor.

Bu konuda daha detaylı bilgi için diğer haberimize bakabilirsiniz.