Birçok yeniliği ve özelliği beraberinde getirecek olan Android 11 güncellemesini alması beklenen tüm telefon modellerini sizler için bir araya getirdik. Android 11 güncellemesi alacak olan telefon modellerine gelin birlikte göz atalım.

Bilindiği üzere Google, geçtiğimiz ay Pixel cihazlarının karşısına Android 11 Beta güncellemesi ile çıkmıştı. Sonrasında ise bazı diğer telefonlar için de Beta güncellemesini sunan Google, sunmuş olduğu yenilikler ile oldukça beğeni toplamıştı. Android 11 ile gelecek olan bazı özelliklerden biraz bahsedecek olursak;

- Android 11 ile artık 4 GB’dan fazla kesintisiz video kaydı yapılabilecek.

- Artık güç düğmesine uzun süre basarak akıllı cihazlarınıza tek bir yerden hızlı bir şekilde erişebilir ve kontrol edebilirsiniz.

- Bunun yanında ses veya video içeriğinizin oynatıldığı cihazı açmayı hızlı ve kolay hale getiren yeni medya kontrolleri de yer alıyor.

- Android 11’de birden fazla mesajlaşma uygulamasındaki tüm konuşmalar bildirim bölümünde özel bir alana taşınıyor. 

- Gelen bildirimlere mesajlaşma uygulaması arasında geçiş yapmadan önemli görüşmelere yanıt vermenize ve onlarla etkileşime geçmenize yardımcı olan yeni bir özellik olan Bubbles özelliği de Android 11 ile geliyor.

Bu ve bunun gibi birçok özellik Android 11 ile kullanıcılarını bekliyor. Peki hangi telefon modelleri Android 11 alacak? İşte Android 11 alması beklenen tüm telefon modelleri;