Toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Büyükaakkaşlar, Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Nazilli İlçe Başkanı Ersin Esenlik, İl genel meclis üyesi Kadir Mutlu, İl yönetim kurulu üyeleri, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partiler hazır bulundu.
Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ersin Esenlik; “Koordinatör Milletvekilimiz ve Aydın il başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği gibi Nazilli İlçe yönetiminde bir değişim oldu ve bu değişim sürecinde bizlerden desteklerini esirgemeyen değerli konuklarımıza teşekkür ediyorum. Bizim yönetimimizden önce görev almış tüm partilerimize şükranlarımı sunuyor mevcut yönetimde görev alan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi.
AK Parti İl Başkanı Sadık Atay da, “Nazilli"de bir yapılanma süreci yaşandı ve bu süreç sonucunda ilçe yönetiminde bir değişiklik yaşandı. Ben bir önceki yönetimi ve yeni görev alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Aydın İl yönetimi olarak 1,5 yıldır görev yapmaktayız. Amacımız bir bütün olarak, Aydın"da tek parti olmaktır. Malumunuz 27 Mayıs 1960 tarihi demokrasi tarihine en büyük darbenin vurulduğu tarihtir. Adnan Menderes demokrasi kılcının acımasız keskinliğine yenik düşmüştür. Bu vahim olayın üstünden 50 yıl geçmesine rağmen Aydın"lılar olarak Menderes"e yeteri kadar sahip çıkamadık. Onu insanlara anlatamadık kısacası Aydın Adnan Menderes"e sahip çıkmadı oysaki Menderes bir. Aydınlı olarak Türk siyasi tarihine damga vurmuş bir insandır. Adnan menderes"in çizgisinde yürüyen tek parti ak partidir. Bu davaya sadece genel başkanımız Recep Tayip Erdoğan sahip çıkıyor” diye konuştu.
Daha önce Nazilli"ye gelerek ilçe yönetiminin belirlenmesinde önemli rol oynayan milletvekili Ahmet Büyükkaşlar ise, “Türkiye AK Parti ile dünya"da bir statü kazanmıştır. Artık dünya"da çeşitli artık dünyada çeşitli önemli görevlerde Türk Bürokratlar başkan olarak bile seçiliyor. Ak parti değişim sürecinde hızla ilerlemektedir hakkımızın takdiri ile yapacağımız anayasa değişikliği ile 1982 yılında kalma kanunlarla yaşayacağımız. Türkiye her alanda dünyada yükselirken tek prestij kaybettiğimiz nokta Avrupa insan hakları mahkemesidir. Bu konuda Dünyada ikinci sırada yer alıyoruz. Bunun sebebi de ülkemizdeki kanunların yetersizliğidir. Bir düşünür müsünüz? 1982 yılında telefon yoktu, cep telefonu bilinmiyordu insanlar teknolojiyi bu kadar bilmiyorlardı o zamanın kanunları ile şimdiki yönetim nasıl olur? Bizler bunu anlatmaya başlamalıyız. İnsanlara iletişim kurarak birebir anlatarak yapmak istediklerimiz hakkımızın beyinlerine nakış etmeliyiz” ifadelerini kullandı. iha