Aydın Adnan menderes Üniversitesi"nde (ADÜ) öğrenim gören bir öğrenci hocasını bıçakladı. Kalbinden bıçaklanan okutman ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Jandarma tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü ve olaydan sonra kaçan öğrencinin yakalandığı bildirildi.
Olay akşam saatlerinde ADÜ Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü"nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bu yıl okula kayıt yaptıran İ.K. okulda okutman olarak görev yapan Mutlu Vardar"ı (27) göğsünden bıçakladı. Öğrenciler tarafından hastaneye kaldırılan okutman Mutlu Vardar, hemen ameliyata alındı. Kalbinden yaralanan okutman doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Acı olayı duyup hastaneye akın eden Mutlu Vardar"ın öğrencileri gözyaşlarını tutamazken, Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
“BİR HAFTA ÖNCE DERSİ TERKETMİŞ”
Okutman Mutlu Vardar"ın çok iyi biri olduğunu ve herkes tarafından sevildiğini belirten meslektaşları ve öğrencileri olayı; “Geçen hafta cinayetin zanlısı İ.K. dersten izinsiz olarak çıkmış ve bunun üzerine hoca ile arası açılmış. Hoca bugün de öğrenciyi, "her şeyden önce sınıfa girip çıkmasını öğrenmelisin" diye uyarmış. Öğrenci de bu nedenle hocayı bıçaklamış” sözleri ile anlattılar.