Seçimlerin tamamlanmasının ardından MHP"den Belediye Meclis Üyesi seçilen Kemal Ak ve Mehmet Çınar ile AK Parti"den Belediye Meclis Üyesi seçilen Teslime Akdağ"ın aynı zamanda teyze çocukları olması, mazbata töreninde ilginç sahneler yaşanmasına neden oldu.
Farklı partilerden seçilmelerine rağmen Akyeniköy için çalışacaklarını belirten MHP"li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çınar, “Teslime Akdağ ile akrabayız ama siyasi görüşlerimiz farklı. Birleştiğimiz nokta Akyeniköy"ün çıkarları ama güzel bir meclisimiz olduğunu düşünüyorum. Kuzenimle birlikte mecliste olmak sevindirici” dedi.
AK Parti"li bayan Belediye Meclis Üyesi Teslime Akdağ da, bayan olarak mecliste seçilmiş olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Mecliste akrabalarımız bulunması güzel ama Akyeniköy için yapılacaklarda görüşlerimizin ortak olması gerekiyor. Sonuçta her zaman bir arada olacağız. Bu anlamda biz muhalefet olarak hem iktidarda buluna partiyi denetleyeceğiz, diğer yandan da dostluk ve akrabalık ilişkilerimiz meclis dışında da sürdüreceğiz” diye konuştu.
Akyeniköy"ün 3 kuzen meclis üyesinden birisi olan MHP"li Kemal Ak ise, bu tür güzelliklerle dolu bir meclisin güzel işler yapacağına inandığını belirtti.