Edinilen bilgilere göre; kaza yol bakım çalışmaları nedeniyle Sultanhisar-Atça arasında tek şeride düşürülen yolda saat 17:50 sularında meydana geldi. Aydın istikametinden gelmekte olan Ali Özcan(58) yönetimindeki 09 F 0599 plakalı özel oto ile Nazilli istikametinden gelip Yenipazar"a dönmek isteyen M.Emin Öztürk yönetimindeki 09 Y 3047 plakalı kamyonete çarptı. Kazada özel otodaki şoför Ali Özcan ile yolcu Emine Özcan araçta sıkışırken, kamyonet sürücüsü M.Emin Öztürk"te hafif yaralandı. Özel otoda bulunan Ali Özcan ve Emine Özcan sıkıştıkları yerden 112 Acil Servis Ekipleri ve Jandarma personeli tarafından sıkıştığı yerden çıkarılırken yaralılar ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sürücülerin hafif şekilde yaralandığı kazada özel otoda yolcu olarak bulunan Emine Özcan"ın ağır yaralı olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Öte yandan saat 19:00 sıralarında meydana gelen diğer kazada, Nazilli Yeni Mahalle Atatürk Parkı önünde motosiklet ile özel otonun çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü Erdoğan Doğan(43) başından yaralandı. Ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Nazilli ve çevresinde aynı saatlerde meydana gelen kaza ve olaylardan dolayı ambulanslar olaydan olaya gittikleri için Ambulansların yetersiz kaldığı noktalarda Emniyet araçları ambulans vazifesi gördü. Hasta birçok vatandaş ise hastanelere özel otolarıyla getirildi. iha