Son bir yıldır dünyanın en cazibeli kadını seçilen genç yıldız Megan Fox, önceki akşam düzenlenen Altın Küre ödül töreninde söylediği sözlerle herkesi şaşırttı.

Kırmızı halıda röportaj yapmak için kendisine mikrofon uzatan ve çok güzel göründüğünü söyleyen muhabire "Ben aslında tekinsiz bir travestiyim. Kendimi öyle hissediyorum. Sanki aktör Alan Alda'nın alt benliği gibiyim" diye yanıt verdi.

Formunu nasıl koruduğu sorusuna cevap verirken ise önce "Kendimi açlıktan öldürüyorum" diyen Fox daha sonra pilates yaptığını ifade etti.

Kırmızı halıda bulunduğu için aşırı heyecanlandığı gözlerden kaçmayan Fox "Şu anda kendimi kusmak üzereymiş gibi hissediyorum. Burada olduğum için korkuyorum, utanıyorum" dedi.

Röportaj yaparken bir yandan da monitörden kırmızı halıda yürüyen diğer ünlüleri izleyen Fox, en çok Salma Hayek'in göğüslerini beğendiğini de sözlerine ekledi.

Megan Fox'un bu tuhaf sözleri magazin çevrelerinde "Bu yıldıza bir reality şov yaptırmalı. Kesinlikle çok izleni" yorumlarına yol açtı.