AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Ted Aydın Koleji Aydın Belediyesi'ne ait olan ilköğretim binasını boşalttı. Uzun süredir belediyeye ait binada eğitim faliyetlerini yürüten Ted Koleji, verilen mahkeme kararının ardından eğitim hizmetlerine Aydın Eğtitim Vakfı A.Ş'ye ait binalarda sürdürmeye hzaırlanıyor. 

Bugün taşınma işlemleri gerçekleştirilen Aydın Ted Koleji'nin isim hakkını elinde bulunduran Aydın Eğitim Vakfı'nın kurucusu Hüseyin Aksu Aydınpost'a şunları söyledi:

"Kolejimizin bulunduğu bina zaten Aydın Belediyesi'ne ait bir binaydı. Verilen mahkeme kararının ardından belediyeye ait binayı tamamen belediyeninde tardımları ile boşaltıyoruz. Bundan okul öncesi eğitim hizmetimiz Aydın Efeler Mahallesi muhtarlığı'nın alt kısmındaki dubleks binalarda devam edecek.  Aydın Ted Koleji Lise binasında 1. sınıftan 8. sınıfa kadar olan öğrncilerimiz kullanacak. Lise binamızın üzerine iki kat daha çıkma hakkımız var. Gerekli görüldüğü takdirde iki ilave kat daha yaparak binamızı genişeleteceğiz. Lise öğrencimiz olarak şu anda 30 öğrencimiz bulunmakta. Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde ise lise kısmımız için ifi farklı bina belirledik. Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü'nün uygun gördüğü binada lise bölümümüz devam edecek" dedi.

img_2570.jpg

img_2559.jpg