Tarkan sözünden döndü. Sahnedeki canlı performanslarıyla göz dolduran Megastar Bodrum’daki bir açılış için ilk kez playback yaparak 11 şarkı karşılığında toplam 300 bin dolar kazandı.

Ünlü şarkıcı Tarkan geçtiğimiz gün Azeri işadamı Mübariz Mansimov’a ait Bodrum Palmarina ‘Billionaire Club’ın açılışı için yaklaşık bin 500 davetliyi müzikleriyle coşturdu. Çıktığı konserlerde canlı performans sergileyerek hayranlarını coşturan Megastar, “Ben hiçbir zaman playback yapmam” sözünden dönmek zorunda kaldı. Yetkililer sanatçının orkestrasının konaklama ve uçak masraflarını üstlenmeyince ünlü şarkıcı birbirinden ünlü isimlerin de katıldığı konserde playback yaptı. Toplam 11 şarkı söyleyen Tarkan, 300 bin doların da sahibi oldu.

İSTEK LİSTESİ YOLLADI

Sanatçı konser teklifini aldığında karşı tarafa istek listesi yolladı. Listede yer alan ‘canlı söylerim’ ve ‘64kişilik ekibiminotel ve uçak masraflarının tarafınızca karşılanmasını istiyorum, ekibimle aynı otelde kalırım’ maddeleri işadamı tarafından kabul edilmedi.

ŞARKI BAŞINA 30 BİN DOLAR

BÜYÜK ses getiren açılışın yetkilileri ünlü şarkıcıya, “Bu açılış için tüm dünyadan seçkin konuklarımız var ve tüm odalarımızı misafirlerimize verdik. Ekibinize yer yok. Bu sebeple sizin playback yapmanızı istiyoruz” gerekçesini sundu. Bunun üzerine playback yapmak zorunda kalan Tarkan şarkı başına yaklaşık 30 bin dolar kazanarak bu anlamda bir rekora da imza attı.

HABER: BATUHAN ÖZKARDEŞLER / BUGÜN GAZETESİ