Kulüp Başkanı Naci Yeşilyurt Bartu için Herta Berlin ve Werder Bremen"den telefon geldiğini ifade ederken, mili oyuncu Bartu ise sezon ortasında kendisine transfer teklifinde bulunan Karşıyaka"da oynamak istediğini açıkladı.
Bugüne kadar bir çok takımdan transfer teklifi alan Bartu"nun bu sefer dev talipleri var. konuyla ilgili açıklama yapan Aydınspor Kulüp Başkanı Naci Yeşilyurt, Bartu için masaya oturdukları Erciyes ile anlaşamadıklarını söyledi. Bonservis konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle futbolcuya gelen diğer teklifleri değerlendireceklerini ifade eden Yeşilyurt, “Kaptanımız için son olarak Alman takımlarından Herta Berlin ve Werder Bremen yetkilileri bizi telefonla ulaşarak futbolcuyu ülkelerine götürmek istediklkerini dile getirdiler. Takımda deneyeceklerini ve gidiş dönüş için oluşacak bütün masrafları karşılayacaklarını söylediler. Bartu"nun transferi konusunda öncelikle karar verme merkezi kendisidir. Kendi isteği doğrultusunda bir kulüple anlaşması halinde biz oyuncumuz için kolaylık sağlarız” dedi.

“KARŞIYAKA"DA OYNAMAK İSTERİM”
Herta Berlin ve Werder Bremen"den gelen teklifler konusunda her hangi bir bilgisinin olmadığını dile getiren Aydınspor"un başarılı kaptanı Kaan Bartu Büyükyıldırım, şuana kadar bir çok kulübün kendisini transfer etmek istemiş olmasının güzel bir şey olduğunu fakat kendisinin de bazı değerlendirmelerde bulunduğunu dile getirdi. Şuanda transferi konusunda kesin bir karara varmadığını kaydeden Kaan Bartu, “Şimdilik Aydın"dan pek fazla uzaklaşmak istemiyorum. Sezon ortasında bana transfer teklifinde bulunan Karşıyaka ile anlaşabilirsem Karşıyaka"da seve seve top oynarım. Karşıyaka hem İzmir takımı, hemde hedefi olan bir takım olması dolayısıyla futbol yaşantımı orada devam ettirmek istiyorum. Bunun için kulübümün kolaylık sağlayacağına da inanıyorum” şeklinde konuştu.