Çorlu"da banka müdürü aracılığı ile 581 bin liralık ikramiyesini aldıran talihlinin evlilik hazırlığı içinde olduğu belirtildi.

Milli Piyango"nun düzenlediği "On Numara" oyununun 373'üncü haftasında 10 bilen biletin Çorlu Cumhuriyet Meydanı"nda bulunan Mey Büfe"deki makinede oynandığı belirlendi. Biletin Çorlu"da oynandığının ortaya çıkması üzerine, 581 bin 724 lira 40 kuruşluk ikramiye kazanan talihlinin kim olduğu merak edilmeye başlandı. Ancak talihli ortaya çıkmayarak bir banka müdürü aracılığı ile ikramiyesini aldı.

Parayı alan banka müdürü, Çorlu"da bir tekstil fabrikasında çalışan ve 25- 30 yaşlarında olduğu belirtilen talihlinin düğün hazırlığı yaptığını söyledi. Talihlinin, kazandığı parayla önce yarım olan ev inşaatını bitirmeyi hedeflediğini söyleyen banka müdürü, ardından da evleneceği bildirildi.

Kuponun yatırıldığı bayinin çalışanı Sedat Adıyaman, talihli kadar mutlu olduğu belirterek, “Parasını iyi günlerde iyi değerlendirmesini isterim. Büyük ikramiyenin bizim makinemizden oynanması bizleri mutlu etti. Çorlu"ya çıktığını duyduğumuzda sevinmiştik. Bu paranın ihtiyacı olan birine çıkması diledik. Talihli, parasını güle güle harcasın” diye konuştu./hürriyet