Adana'da 3 kız öğrencisine cinsel istimsarda bulunduğu iddia edilen sınıf öğretmeni Hasan K. (40) hakkında bir öğrenciye tacizden 12 yıla kadar hapi cezası istemiyle dava açıldı. İki öğrencisine cinsel tacizde bulunmaktan soruşturma devam ediyor.

Yüreğir İlçesi'ndeki bir ilköğretim okulunda öğrenim gören M.G. (10), geçtiğimiz aralık ayında ailesine öğretmeni Hasan K.'nın teneffüste kendisine ve kız arkadaşlarına elle cinsel tacizde bulunduğunu anlattı. 28 Aralık 2010'da öğretmen Hasan K. okulda gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada Hasan K.'nin H.O. (8) ile Z.K.'ye (15) de cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı.

SIRAYA YATIRIP ÜZERLERİNE ÇIKIYORMUŞ

Adliye sevkedilip tutuklanan öğretmen Hasan K. hakkında Adana 11'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde öğrencilerden M.G.'ye cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle dava açıldı. Teneffüs zili çaldığında sınıfta yalnız kaldığı sırada kız öğrencilerinin eteklerini kaldırıp bacaklarına, cinsel organlarına, göğüslerini ellediği, öğrencileri sıranın üzerine yatırıp üzerine çıkarak cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Hasan K.'nin 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 12 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

2 ÖĞRENCİYLE İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

İddianamede, öğretmen Hasan K.'nin diğer 2 kız öğrenciye yönelik cinsel istismar suçundan soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak olan Hasan K.'nin suçlamaları kabul etmediği, iftiraya kurban gittiğini söylediği öğrenildi.