Zeytinburnu'nda süs havuzuna giren 2 kardeş elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı.. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri 11 ve 13 yaşındaki 2 kardeşe kalp masajı yaptı ve hayata tutunduruldu. Ağır yaralı 2 kardeş kritik müdahalenin ardından hastaneye götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi Mahallesi Sabri Ülker Sokak üzerinde bulunan süs havuzuna giren iki çocuğu vatandaşlar hareketsiz halde gördü. Görgü tanıklarının anlattığına göre çocuklar vatandaşlar tarafından havuzdan çıkarıldı, bu sırada ikisin de bilinci kapalıydı. Bir başka tanık da "Çocukları havuzdan ben çıkardım. Hareketsiz bir şekilde havuzda sır üstü yatıyorlardı. İlk önce şaka yaptıklarını sandım. Daha sonra yanlarına gittiğimde tepki vermediklerini görüm. Ambulansa haber verdik" diye konuştu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kalp masajı dahil ilk müdahaleyi yaptı. Ekipler çocukların hayata tutunması için büyük çaba harcadı. İlk müdahalenin ardından ağır yaralı iki kardeş hastaneye kaldırıldı.

Mahalle sakinleri, süs havuzu çevresinde önlem alınmamasından yakınarak, “Daha önce yetkilileri uyarmıştık. Hiçbir önlem alınmış değil. Bu havuzun buradan kaldırılması gerekirdi" diye sitemde bulundu

KARDEŞLERDEN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Ooyun için girdikleri süs havuzunda elektrik akımına kapılan 2 kardeşten 1'i hastanede hayatını kaybetti.