Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan Sur Çelik Kapı Osmaniye Şubesi sahibesi Ezgi Gören, uzun yıllardır Görenler Kerestecilik olarak Osmaniye’de hizmet verdiklerini bugün yeni bir sektöre adım atarak Sur Çelik Kapı Osmaniye Şubesini açtıklarını ifade ederek; “Şu anda pek çok kişi Sur Çelik Kapı’nın adını duymamış olabilir. Ama 5 yıl sonra bu bölgede hemen hemen her evin kapısı Sur Çelik Kapı olacak. Burada farklı bir konsept sunacağız” dedi.

Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel de, “Osmaniye’de montaj fabrikamız 4–5 yıldır var. Bu bölgeyi çok önemsiyoruz. Osmaniye bizim için hem bir satış noktası hem de montaj ve imalat noktası olacak. Bu bölgedeki bayilerimizi çok önemsiyoruz. Bu bölgeden doğuya ve orta doğuya açılmak istiyoruz” diye konuştu. 
Yalçın Pekgüzel konuşmasının sonunda açılışa katılan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah’a açılışa katıldıkları için teşekkür etti.
 
Açılış öncesinde konuşan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ise, bugün hem Vali Celalettin Cerrah’a nezaket ziyaretinde bulunmak hem de açılışa katılmak için Osmaniye’de bulunduklarını ifade ederek; “Bugün Değerli Dostum Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel’in daveti üzerine Osmaniye’de bulunuyoruz. Ayrıca burada satışa arz edilecek ürünün kalitesini bildiğimiz için tüketicinin kalite ile buluşmasını teminen geldik. Burada satışa arz edilecek ürünler bizim işimizi kolaylaştıracak ürünler. Çünkü vatandaş kapısını böyle sur kapısı gibi sağlam bir kapı ile donatırsa hırsızlık olmaz. Bu noktada vatandaşlarımıza da önemli görevler düşüyor. Vatandaşlarımız sağlam kapı, alarm gibi gerekli güvenlik önemlerini almadıkları zaman bu eksikliklerden suç işlemek isteyenler istifade ediyorlar. Bu konudaki yetersizlikler bazen özendirici bile olabiliyor. Sur Kapının bu eksikliği gidereceğine, güvenli kapıları ile hırsızlığın azaltılmasına katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu işletmenin hayırlı olmasını ve tez zamanda büyümesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Vali Celalettin Cerrah da, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’a Osmaniye’ye teşrifi nedeniyle teşekkür ederek başladığı konuşmasına şöyle devam etti; “Sur Çelik Kapı’ya Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde kurdukları fabrika ve yarattıkları istihdam için teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün açılışını yaptığımız şubenin girişimcisi genç arkadaşımıza da teşekkür ediyorum”
Vali Cerrah, güvenliğin polis ve jandarmanın birinci derecede sorumluluğunda olduğunu da ifade ederek; “Ancak vatandaşlarımıza da bu konuda sorumluluk düşüyor. Vatandaşlarımızın evlerinin kapısını sağlam yapmaları, pencerelerini demirle ve işyerlerini de kamera sistemleri ile donatmaları gerekiyor. Sur Çelik Kapı Osmaniye Şubesinin açılmasından memnunum. Çünkü asayişimizi sağlayan güvenlik güçlerimizin işi kolaylaşacak, vatandaşlarımızın hırsızlık olaylarından canı yanmayacak, suç işleyenleri de polisimiz, jandarmamız daha rahat bir şekilde yakalayacaktır. Sur Çelik Kapı Osmaniye Şubesinin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların sonunda Sur Çelik Kapı Osmaniye Şubesinin açılışı Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş tarafından yapıldı. Daha sonra Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel şubeyi gezen Vali Cerrah ve Vali Coş'a çelik kapılar hakkında bilgi verdi.
20111128ay490092.jpg
20111128ay490092_03.jpg
20111128ay490092_04.jpg