Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Fenerbahçe'nin Gİresunspor karşısında aldığı 2-1'lik galibiyet,  Vitor Pereira için de ayrı bir anlam taşıyor. Kadıköy'de sarı lacivertli takımın başında çıktığı 20 Süper Lİg maçında hiç yenilgi yüzü görmeyen ve 16 galibiyet, 4 beraberlik elde eden Portekizli teknik adam, adını kulüp tarihine yazdırdı.

2015-16 sezonunda da Fenerbahçe'yi çalıştıran Pereira, ligi evinde mağlubiyet almadan tamamlamıştı. Fenerbahçe o sezon, Kadıköy'de çıktığı 17 lig maçında 14 galibiyet, 3 beraberlik elde etmişti. Pereira'lı Fenerbahçe, bu sezon Kadıköy'de karşılaştığı Giresun ve Antalya'yı mağlup ederken Sivas'la berabere kaldı.



DIDI VE VESELINOVIC'İ YAKALADI!

Pereira'dan önce Fenerbahçe'nin başında iç sahada 20 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan teknik adamlar; Didi ve Veselinoviç'ti. 1972-75 yılları arasında sarı lacivertlileri çalıştıran Didi, takımı üst üste 2 kez lig şampiyonu yaptı. Veselinovic de  1988-1989 sezonundaki 103 gollü şampiyonluğu getirdi. Pereira, bu başarının hatırlatılması üzerine, "Evimizde 12 kişi oynuyoruz. Taraftarımız rakipler için zorlu bir atmosfer oluşturuyor" dedi.