JUVENTUS

- Hırvat forvet Mario Mandzukic, tecrübeli stoper Giorgio Chiellini ve Uruguaylı savunma oyuncusu Martin Caceres sakat.

- Stoper ikilisi olarak "Bonucci, Rugani" görmeyi bekliyoruz. Hücum hattında ise "Bernardeschi, Dybala, Ronaldo" üçlüsü görev yapacak.

- İlk olarak 1,55'ten açıklanan "Juventus kazanır" iddaa oranı, arka arkaya iki kere düşüş yaşadı ve şu an 1,45'ten oynanıyor!

AJAX

- Bayern karşısında Müller'e yaptığı sert hareket dolayısıyla ilk maçta cezalı olan Nicolas Tagliafico, Torino deplasmanına da getirilmedi. Cezası sürüyor...

- Hafif sakatlığı bulunan Frenkie De Jong ise kafilede yer aldı, durumu maç saati netlik kazanacak.

- "Neres, Tadic, Ziyech" ile oluşturulan üçlü hücum hattı, 1-1 biten ilk maçta rakip kaleye toplam 9 şut çekmiş, 8 başarılı dripling yapmıştı.

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- Juventus, Şampiyonlar Ligi'ndeki son 6 maçının sadece 2'sini kazanabildi. (0,2 ÇŞ / 1,94)

- Ajax, bu sezon deplasmanda oynadığı 7 Şampiyonlar Ligi maçının hiçbirini kaybetmedi. (3G-4B)

- Juventus, Allianz Stadyumu'ndaki son 5 resmi maçını kazandı. Bu 5 maçın 3'ü 2-3 gol aralığında sonuçlandı. (TGS 2-3 / 1,85)

MİSLİ.COM YAZARI CENGİZ İZMİTLİ NE DİYOR?

Allianz Arena, Estadio da Luz, Spyros Louis ve Santiago Bernabeu... Ajax'ın son 4 ŞL maçından gururla ayrıldığı stadyumlar!

%61 topla oynama, 19 şut ama 1-1 biten ilk maç sonrası futbolun adaleti varsa, ki bilirsiniz yoktur, Torino'da turu geçen tarafın Ajax olmasını dilerim. Uzun bir gece bizleri bekliyor, 5,50 iddaa oranıyla 1-1 skor denedim...

iddaa'da en çok oynanan bahisleri kaçırmayın, incelemek için buraya tıklayın!