Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Yaşadığı şampiyonluğun ardından bu sene ciddi bir hayal kırıklığı yaşatan ve ligde kalma mücadelesi veren Medipol Başakşehir'de bir dönem daha sona eriyor. Daha önce yıldız oyuncularından İrfan Can Kahveci'yi Fenerbahçe'ye gönderen Boz Baykuşlar, bu kez de 2011 yılından bu yana formasını giyen Edin Visca ile yol ayrımına geldi.

Onu Türkiye'ye getiren ve 6 yıl hocalığını yapan Abdullah Avcı, yıldız futbolcuyu uzun zamandır Trabzonspor'a istiyordu. Daha önceden kulüple yapılan görüşmelerde anlaşma sağlayamayan bordo mavililer, bu kez yönetimden "Sezon sonu" cevabını aldı. Başakşehir ile sezon sonu yeniden görüşmek için anlaşan Fırtına'nın bu transferi bu kez bitirmesi bekleniyor.

Başakşehir ile yaşadığı şampiyonluğun ardından bu sezon beklenen performansı gösteremeyen Edin Visca da, yeni bir maceraya yelken açmak istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile de arasının iyi olduğu bilinen Bosnalı oyuncu, bu kez bordo mavili formayla şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedefliyor.

Eski oyuncusu ile görüşmeleri bizzat gerçekleştirecek olan Abdullah Avcı, gelecek sezon lige damga vurmayı hedeflediği kadroyu kurarken Visca'ya önemli bir sorumluluk yükleyecek. Kanatları Nwakaeme ve Edin Visca ikilisine emanet etmeyi planlayan Avcı, bu transfer için yönetimden tüm fedakarlıkları yapmasını istedi.

Kaynak: A Spor