2. Lig'den Spor Toto 1. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği Play-Off'ta heyecan bugün başlıyor. Futbolcuların idman boykotuyla gündeme gelen Şanlıurfaspor, ilk maçta ligin en flaş takımı Karagümrük'ü konuk edecek. Sezon içinde Şanlıurfa'daki maç 0-0 bitmiş, Karagümrük evinde 4-2 kazanmıştı. Urfa, evinde alacağı skorla deplasmana avantajlı gitmek istiyor. Karagümrük ise yıldız oyuncularıyla Urfa'da galibiyet peşinde olacak.

Şanlıurfaspor - Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta?,

GAP Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Özgüç Türkalp yönetecek. 20.30'da başlayacak mücadelenin yayıncısı bulunmuyor.

Mehmet Kuş'tan destek

Takımın sezon boyunca yaşadığı sıkıntıların play off müsabakalarına yansımaması için futbolcuların alacakları olan primlerinin bir kısmını ödeyip nefes aldıran Başkan Kuş taraftarların takdirini topladı. Başkan Kuş'a teşekkür eden Şanlıurfaspor'a gönül vermiş taraftarlar desteklerin devam edilmesini de istedi.

Şanlıurfaspor'un Karagümrük maçı öncesi açıklama yapan Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş," İnşallah takımımız yarınki ilk müsabakada başarılı bir sonuç elde eder ve kendisine destek veren taraftarlarını ve hepimizi sevindirir. Yarınki müsabaka öncesi futbolcu kardeşlerime ve teknik heyete başarılar diliyorum." dedi.

Süleyman Hurma, kesenin ağzını açtı

Geçtiğimiz sezonu 15. sırada tamamlayan Karagümrük, Süleyman Hurma'nın gelmesiyle ayağa kalktı. Sezon başı sezonun en flaş kadrosu kuruldu, Süper Lig'de oynayan yıldızlarla ligin üstünde bir takım yaratıldı. Şampiyonluk hedefiyle girilen ligi ikinci sırada tamamlayan İstanbul ekibinde başkan Süleyman Hurma'nın play-off öncesi kesenin ağzını açtığı öğrenildi.