Artık Kawhi Leonard bir Toronto Raptors oyuncusu ve yönetimden oyunculara Raptors organizasyonunun üyeleriyle tanışma süreci devam ediyor. Bununla birlikte kontratının son yılında bulunan Kawhi'ı kalmaya ikna etmek için organizasyonun çok zamanı yok çünkü önümüzdeki yıl Temmuz ayında tarafların bir anlaşmaya varmış olması gerekiyor. Aksi hâlde oyuncunun takımdan ayrılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Taraflar arasındaki ilk izlenimler ise Raptors koçu Nick Nurse'e göre harika şekilde ilerliyor.

Toronto Star'dan Dave Feschuk'un haberine göre Nick Nurse, geçtiğimiz hafta Leonard ile ilk kez bir araya geldi ve bu toplantıda herkesin beklediği gibi sessiz, durgun bir Leonard bekliyordu. Ancak işler öyle olmadı ve Leonard ile Nurse arasındaki görüşme harika “harika” geçti.

Nurse, habere göre şunları söyledi:

“Oturdum, 'Sorun var mı?' dedim. O da arka arkaya sorularını sormaya başladı. Böylece çok rahat bir görüşme gerçekleştirdik. Ben bunu beklemiyordum. Çok zeki. Diyaloğa çok açık. Gerçekten zevk aldım. Yönetimin orada işleri olduğu için en son bizi çıkarmak zorunda kaldılar. Ama harikaydı.

Sonsuza kadar konuşabilirdik. Yöneticiler kapıyı çalıp durdu. Ben de sürekli 'İki dakika daha, iki dakika daha' dedim. Onu dinlemek keyifliydi. 'Beni nasıl kullanacaksın? Bana topu nerede vereceksin? Ne planlıyorsun?' sorularını sordu. Ben de dedim ki 'Bak, benim için sen her şeyi yapabilirsin aşağı yukarı. Muhtemelen hepsini de yapıyor olacaksın.'”

Kawhi Leonard, NBA'in en sessiz sakin yıldızlarından biri olarak biliniyordu ancak geçen sezon Spurs ile yaşananlar basketbolseverlerin yıldız oyuncuya bakış açısını büyük oranda değiştirdi. Bununla birlikte Nurse'ün ifadelerine göre Leonard'ın Raptors ile gerçekleştirdiği ilk görüşmeler hayli olumlu. (Eurohoops)

Günün en popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın!