Tolgay Arslan transferi için görüşen Fenerbahçe ve Beşiktaş yönetimleri arasındaki pazarlıkta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kadroda düşünmediği Tolgay Arslan'ı Antalya kampına dahil etmemişti.28 yaşındaki futbolcunun Ozan Tufan takası karşılığında Fenerbahçe'nin yolunu tutacağı iddia edilmişti ancak Ozan'ın Aytemiz Alanyaspor'a kiralanmasıyla bu transfer gerçekleşmedi.

Bu gelişmeler üzerine Beşiktaş'ın Tolgay Arslan'a karşılık Fenerbahçe'den Şener Özbayraklı'yı istedi. İşte Sabah'ın haberine göre iki takım arasındaki görüşmelerde son durum:

"ŞENOL HOCAYLA TEKRAR ÇALIŞMAK İSTERİM"

Şenol Güneş'in kadrosunda görmek istediği Şener Özbayraklı ile siyah-beyazlı yöneticiler ön görüşme yaptı. "Şenol hoca seni çok istiyor. Eğer Tolgay için anlaşırsak sen de bize gelmek ister misin?" sorusuna yanıtı, "Şenol hocayla tekrar çalışmak isterim. Bende emeği büyük" şeklinde oldu ve taraflar prensipte el sıkıştı.

Ersun Yanal'ın çok istediği Tolgay Arslan da bilindiği gibi Fenerbahçe ile görüşmüş ve 2.5 yıllık anlaşma sağlamıştı.Şimdi geriye tek bir sorun kaldı: İki kulübün parasal olarak anlaşması.

Siyah-beyazlılar son olarak Şener+3.5 milyon Euro istedi, Fenerbahçe ise Şener+2.5 milyon Euro'ya çıktı.

İki ekip arasındaki pazarlıklar son aşamaya geldi. Gelecek hafta bu transferin sonuçlanması bekleniyor.

Tolgay Arslan, 2014/2015 sezonunda Hamburg'tan 450 bin euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 5 milyon euro.

.