Süper Lig'de son olarak deplasmanda Erzurumspor'a 2-1 yenilerek üst sıralara tırmanma şansını kaçıran Göztepe bu akşam evinde liderlik koltuğunda oturan Başakşehir'le karşı karşıya gelecek. 18 puan ile 10. sırada bulunan Göztepe 27 puan ile lider durumda bulunan rakibini yenerek haftayı 3 puanla kapatmak istiyor. Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir ise kazanarak rakipleriyle arasındaki puan farkını açmak istiyor.

İki takım arasında oynanacak mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek.

Göztepe - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bu akşam saat 20:00'de Bornova Stadı'nda başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Göztepe - Başakşehir muhtemel 11'ler...

Göztepe: Beto, Gassama, Titi, Reis, Berkan, Poko, Borges, Castro, Halil, Yasin, Jerome

Başakşehir: Mert, Caiçara, Epureanu, Da Costa, Clichy, İrfan, Emre, Visca, Mossoro, Arda, Bajic

Ev sahibi takımda sakatlığı bulunan Traore dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Başakşehir'de ise Elia ve Alparslan sakat, Mahmut Tekdemir ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

İki takım arasında geçen sezon oynanan her iki karşılaşmada da Medipol Başakşehir sahadan galibiyetle ayrılmıştı. Göztepe'de sakatlıkları bulunan Adama Traore, Deniz Kadah ve Kerem Atakan Kesgin maçta forma giyemeyecek. Sarı kart ceza sınırında bulunan Titi, Wallace Reis, Lamine Gassama, Celso Borges ve Alpaslan Öztürk yarın da kart görmeleri halinde 14. haftadaki Antalyaspor maçında oynayamayacak.