Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ricardo Quaresma konusunda ateş püskürdü. Yeni transferler için yapılan imza töreninden sonra konuşan siyah-beyazlıların başkanı, Quaresma’ya teklif götüren menajerleri mahkemeye vereceğini söyledi.

Portekizli futbolcu ile bu konuyu konuştuğunu ve Quaresma’nın, “Beşiktaş benim evim. Sözleşme uzatmak istiyorsanız, uzatalım” yanıtı verdiğini söyleyen Orman, “Herkes kendi işine baksın” mesajını verdi.

Fikret Orman, “Sayın Aziz Yıldırım’ın açıklamaları var. Biz bir kulüp terbiyemiz var. Ona göre Beşiktaş’ı yönetmeye gayret ediyoruz. Biz hiç bir camiaya ile kavga içine girme arzusunda olmuyoruz. Uzun süredir devam eden bir olay. Maalesef Fenerbahçe ile yaşıyoruz. Bunun en büyük sebebi, Beşiktaş kulübü ile alakalı yönetim kurulunun açıklamalarda bulunması. Her kulübün kendisi ile alakalı açıklama yapma durumu vardır. Biz başka kulüp ile ilgili açıklama yapmıyoruz. Maalesef senelerdir böyle bir durumla karşı karşıyayız. O kadar çok söylenecek laflar var ki , böyle bir şey istemiyoruz. Bizim işimiz kulüpleri iyi yönetmek. Biz sahada oynayan oyuncular değiliz, biz teknik direktör değiliz. Futbol sahada oynanan bir oyun. Saha içinde yapılan stratejilerle götürülecek bir oyun değildir. Ego savaşlarına dönüşecek bir şey değil. Bizim burada bulunma sebebimiz, Beşiktaş taraftarlarını mutlu etmektir. Bizim işimiz Fenerbahçe taraftarlarını üzmek, taraftarları rencide etmek değildir. Sayın Aziz Yıldırım’ın yapmış olduğu konuşmalara girmek istemiyorum. Beşiktaş sahada mücadele eden bir kurumdur, böyle devam edecek.” diye konuştu.