Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Süper Lig'in 4.haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta Marcel Tisserand ve İrfan Can Kahveci sakatlanarak oyundan alınmıştı. Hem Marcel Tisserand hem de İrfan Can Kahveci'den Sarı-Lacivertlilere kötü haber geldi.

Fenerbahçe Süper Lig'de yeni sezonun ilk puan kaybını Sivasspor karşısında yaşamıştı. Kadıköy'deki mücadele 1-1 berabere bitmiş ve karşılaşmada Marcel Tisserand ile İrfan Can Kahveci yaşadığı sakatlıklar sonrası oyundan alınmıştı.

22. dakikada kas sakatlığı yaşayan Marcel Tisserand yerini Attila Szalai'ye bırakmıştı. Marcel Tisserand'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Demokratik Kongolu stoper, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Eintracht Frankfurt ile Süper Lig'deki Başakşehir, Giresunspor ve Hatayspor maçlarında forma giyemeyecek.

Öte yandan Sivasspor maçının 59.dakikasında Mesut Özil'in yerine oyuna dahil olan ancak 73.dakikada yaşadığı sakatlık sonrası oyundan alınan İrfan Can Kahveci'den de kötü haber geldi. İrfan Can Kahveci'nin 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. İrfan Can Kahveci'nin Süper Lig'deki Galatasaray derbisine kadar forma giymesi beklenmiyor.

Öte yandan sezonun flaş ismi Miha Zajc da sabah idmanında sakatlandı. Miha Zajc'ın Eintracht Frankfurt maçında oynayıp oynayamayacağı yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak.

Kaynak: Akşam