31 Temmuz Fenerbahçe transfer haberleri, FB son dakika transfer gelişmeleri neler? Fenerbahçe'de transfer dedikoduları hız kesmiyor. Sezonu ikinci tamamlayan ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir kadro kurmak isteyen sarı lacivertli ekipte transfer harekatı devam ediyor. Peki, 31 Temmuz Fenerbahçe transfer gündeminde hangi isimler var? Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki isimler için teknik ekipte hareketli saatler yaşanıyor. Fenerbahçe‘nin uzun süredir transfer gündeminde yer alan Hırvat yıldız Marko Pjacaiçin menajerinden bir açıklama geldi. Bonservisi Juventus‘ta olan ve Fenerbahçe‘nin de kiralamak istediği Marko Pjaca‘nın menajeri Marko Naletic, transfer konusunda konuştu.

FENERBAHÇE 31 TEMMUZ TRANSFER HABERLERİ

Fenerbahçe‘nin uzun süredir transfer gündeminde yer alan Hırvat yıldız Marko Pjacaiçin menajerinden bir açıklama geldi.

Bonservisi Juventus‘ta olan ve Fenerbahçe‘nin de kiralamak istediği Marko Pjaca‘nın menajeri Marko Naletic, transfer konusunda konuştu.

Pjaca ile Fiorentina ile görüştüklerini dile getiren Naletic, ‘‘Juventus, Pjaca‘ya Fiorentina için izin verebilir. Pjaca da Fiorentina‘da oynamak istiyor‘‘ ifadelerini kullandı.

Hırvat oyuncu için sarı-lacivertli ekip de temaslarını sürdürürken, İtalyan basının transferde Fiorentina‘nın sona geldiğini haberlerine taşıdı.

Sampdoria‘nın da ilgilendiği Marko Pjaca‘nın Juventus ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

DİEGO REYES'TEN YENİ HABER

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Fenerbahçe‘de gündeme gelen isimlerden biri de Diego Reyes‘ti.

Porto‘yla sözleşmesi sona eren ve şu anda bonservisi elinde olan 25 yaşındaki stoperle Sarı Lacivertliler‘in yakından ilgilendiği öne sürülmüştü.

Meksikalı futbolcunun menajeri Matias Bunge ise Fransızların dünyaca ünlü spor gazetesi L‘équipe‘e flaş açıklamalarda bulundu.

Fransız ekibi Bordeaux‘nın oyuncusuyla ilgilendiğini söyleyen Bunge, ‘Açıkçası Bordeaux‘nun bize sunduğu proje ilgimizi çekiyor. Aynı şekilde Diego da teknik direktör Gustavo Poyet‘nin kendisini transfer etmek istemesine büyük önem veriyor.‘ ifadelerini kullandı.

AYEW'İN SATIN ALMA OPSİYONU

Fenerbahçe‘nin Swansea City‘den kiraladığı Andre Ayew‘in transferiyle ilgili finansal detaylar ortaya çıktı.

Ghana Guardian gazetesinde çıkan haberde; Fenerbahçe‘nin kiralama ücretine yer verilmezken, satın alma opsiyonunun 15 milyon Euro olduğu belirtildi. Ayrıca, Andre Ayew‘in Swansea City‘de olduğu gibi Fenerbahçe‘de de yıllık 3.2 milyon euro ücret alacağı yazıldı.

Fenerbahçe ile Swansea City arasındaki görüşmelerde Ayew‘in babası Abedi Pele‘nin de özel bir rolü olduğu ve Galler kulübünü kiralama için ikna ettiği bilgisi verildi.

Andre Ayew‘in 6 ay önce 22.5 milyon Euro‘ya Swansea tarafından transfer edildiği belirtilerek, Fenerbahçe‘nin satın alma opsiyonunun makul olduğuna değinildi.