Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Giresunspor'u ağırlayacak. Bu sezon resmi maçlardaki ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta Başakşehir’e karşı alan Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın kayıp yaşadığı maratonda Giresunspor’u yenerek çıkışa geçmek istiyor. 10 puanı bulunan Kanarya, 1 maç eksiğiyle 7. sırada yer alıyor. 1 puanla 19. sırada bulunan ve henüz ligde galibiyet alan Giresunspor ise zorlu Kadıköy deplasmanında sürpriz peşinde olacak.



Fenerbahçe-Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve bu akşam saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.





Fenerbahçe-Giresunspor muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: Altay, Serdar Aziz, Kim Min-Jae, Szalai, Ferdi, Gustavo, Mert Hakan, Osayi, Mesut, Pelkas, Valencia

Giresunspor: Onurcan, Zeki, Diarra, Perez, Aziz Behich, Flavio, Pelupessy, Suleymanov, Diabate, Sergio, Doukara

Vitor Pereira'dan 3 değişiklik!

Fenerbahçe'nin hocası Vitor Pereira, Avrupa Ligi'nde 1-1'lik skorla tamamladıkları Eintracht Frankfurt maçı sonrası çıkılan Başakşehir deplasmanında rotasyon yapıp ilk 11'de şans vermediği 3 ismi bugün sahaya sürecek. İleri uçta Berisha'nın yerine Valencia, Muhammed'in yerine kaptan Mesut Özil'i oynatmaya hazırlanan 53 yaşındaki teknik adam, orta sahada da Meyer'i kesip Almanya'daki performansıyla dikkat çeken Mert Hakan Yandaş'a görev verecek.

Fenerbahçe'de 6 eksik

Sarı-Lacivertliler’de sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare ve Marcel Tisserand bugün Kadıköy'de oynanacak Giresunspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Bu isimlerin yanı sıra, sakatlıklarını atlatan ve çalışmalara başlayan Jose Sosa, Miha Zajc ile Serdar Dursun'un da kadroda olmaları beklenmiyor.

Enner Valencia ilk 11'e dönüyor

Attığı 12 golle Fenerbahçe'nin geçen sezonki en skorer ismi olan Enner Valencia bu sezon ise geride kalan 5 haftada sadece Altay maçında ilk 11'de sahaya çıkmıştı. Ekvador ile Copa America'da mücadele ettiği için takıma geç katılan 31 yaşındaki oyuncu forma giydiği 4 karşılaşmada 2 kez ağları havalandırmıştı. 2-0'lık skorlarla kazanılan Antalya ile Altay karşılaşmalarında fileleri havalandıran Valencia, teknik direktör Pereira yeni transfer Mergim Berisha'yı forvette tercih ettiği için son iki karşılaşmada yedek kalmıştı. Berisha beklentileri karşılayamayınca Portekizli teknik adam yeniden Ekvadorlu yıldıza sarıldı. Valencia bugün Giresun önünde Sarı-Lacivertliler'in gol umudu olacak. Deneyimli oyuncu da yakaladığı şansı iyi kullanıp fileleri havalandırarak formayı bir daha bırakmak.

Kadıköy'de kayıp yok

Fenerbahçe bugün Giresun ile 13. lig maçına çıkacak. Karadeniz ekibine karşı toplamda 6 galibiyet, 5 beraberlik, 1 yenilgi alan Sarı-Lacivertliler'in sahasında Yeşil-Beyazlı ekibe karşı bariz bir üstünlüğünü bulunuyor. Kanarya ev sahibi olarak çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken 12 gol attı 4 gol yedi.