Süper Lig'de sahasında Antalyaspor'u 5-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maçın ardından açıklamalarda bulundu.
 
İşte Terim'in açıklamaları:
 
3 puan aldığımız için mutluyuz. Oyuncularımı kutluyorum. İlk yarı önde olmamıza rağmen oyun kalitemiz çok yüksek değildi. İkinci yarı için aynı şeyi söyleyemeyiz. Daha iyi oynadık. Daha çok zevk aldık. Antalyaspor da bize tehlike yarattı ama sahada güvendiğimiz Muslera maalesef onları önledi. Onun için de çok sevindim.
 
Tabi takımımızın birçok şeyi kazanmaması için bir neden yok. Teslim olmadığımız sürece bu takım her şeyi başarabilir. Antalya da diri bir takım ama açmasını her türlü bildik. Sonuçta iyi bir galibiyet. 
 
"Diagne'yi çıkaracaktım ama..."
 
Büyük takımda beklentisi yüksek oynamak kolay değil. Hele hele gol için alınmışsanız ve atamıyorsanız önemli bir baskı yaratır. Şimdi de belki daha çok dikkat çekiyor, daha çok önlem alınıyor. Ne yaparsa yapsın atmadığı zaman da baskı oluyor. Onun gol atmasına çok sevindim. Çıkaracaktım aslında oyundan ama çıkarmadım. Kolay değil birden bire Ocak'ta gelip adapte olmak ama iyi olacaktır. Anlayış göstermek lazım. İnşallah bundan sonra da atar.