Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Bu bir ilandır

TÜRKİYE

- Eleme grubunda Fransa'dan 2 maçta 4 puan alıp, 2020'nin son çeyreğinde Almanya ve Hırvatistan'a kaybetmeyip, 2021'de ise Hollanda ve Norveç'i devirip Euro 2020+1'e geliyoruz.

- Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan ve Ozan Kabak'la birlikte belki de tarihimizin en iyi stoper rotasyonuyla turnuvaya geliyoruz.

- Fransa Ligue 1'de PSG'nin hegemonyasına son verip Lille'le şampiyon olan Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'la geliyoruz.

- Milan'da sözleşmesi bittiği için Juventus'undan Arsenal'ine herkesi peşinden koşturan Hakan Çalhanoğlu ile geliyoruz.

- West Brom'da harikalar yaratan Okay Yokuşlu'yla, Fenerbahçe'deki performansıyla Premier Lig'in kalburüstü takımlarını peşinden koşturan Ozan Tufan'la, Feyenoord'da patlama yapıp Avrupa'nın devlerinin kıskacında olan Orkun Kökçü'yle geliyoruz.

- 2002'de A Milli Takımımız ile Dünya Kupası'nda 3. olan Şenol Güneş'le geliyoruz...

İTALYA

- Turnuvanın ev sahibi ülkelerinden biri olan İtalya'da ise 2 önemli sıkıntı söz konusu.

- Sezonu sakat kapatan ve tüm çabalara rağmen iyileşme göstermeyen Lorenzo Pellegrini yerine kadroya Gaetano Castrovilli dahil edildi.

- Aynı şekilde Marco Verratti de düz koşulara başladı ancak maç kondisyonu yeterli seviyeye gelmediği için Türkiye karşısında sahada olamayacak.

- TD Roberto Mancini'nin orta alanda "Barella, Jorginho, Locatelli" üçlüsü ile maça başlaması bekleniyor.

- Savunmanın ortasında Alessandro Bastoni gibi çok önemli bir genç yetenek var ancak Mancini'nin tecrübeli isimleri, yani "Bonucci, Chiellini" ikilisini kullanması daha olası...

- En önemli gol silahı kuşkusuz Ciro Immobile olacak. Immobile'ye desteği Domenico Berardi, Andrea Belotti ve Federico Chiesa üçlüsünden ikisi verecek.

%19'luk kesim ev sahibi olmanın avantajıyla Gök Mavililer'i A Milli Takımımız karşısında bir adım önde görmüş...

Temastan kaçmayan, tecrübeli, geçilmesi zor bir stoper! İtalya'da savunma Leonardo Bonucci'den sorulur...