Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Sezon başında Fenerbahçe'de büyük bir değişim yaşanmış ve Emre Belözoğlu, Sportif Direktörlük görevine getirilmişti. Belözoğlu'nun ardından takımın çehresinin değiştirilmesi planlanıyordu.

Fenerbahçe yönetimi futbolun anahtarını Belözoğlu'na verirken, yaz transfer sezonuna damga vuran tecrübeli futbol adamı yaptığı transferler sonrası "Alo ben Emre abin" lakabını almıştı.

Bununla beraber Fenerbahçe, şu anda Trabzonspor'da teknik direktörlük görevini üstlenen Abdullah Avcı'nın Başakşehir'de yardımcılığını yapan ve Yeni Malatyaspor ile Alanyaspor'u çalıştıran Erol Bulut'u göreve getirdi.

Fenerbahçe, sezon başında Erol Bulut'a daha önce eşi benzeri görülmemiş yıldızlar kadrosunu verdi. Kanarya; Caner Erkin, Gökhan Gönül, Pelkas, Samatta, Cisse, Perotti, Sosa, Novak, Sinan Gümüş, Nazım Sangare, Mert Hakan Yandaş gibi isimleri kadrosuna dahil etti.

Sezon başından bu yana elinde yıldızlar olmasına karşın oynattığı futbolla eleştiri oklarının hedefi olan Erol Bulut, 'topu rakibe vererek oyun oynama' sistemiyle futbol otoritelerince tartışma konusu oldu.