Claudio Pizarro, 4. kez Werder Bremen‘e döndü.

Almanya Bundesliga ekiplerindein Werder Bremen, belirli aralıklarla kadrosuna kattığı ex golcüsü Claudio Pizarro ile yeniden anlaşmaya vardı.

Yeşil-beyazlı ekibin CEO‘su Frank Baumann, yaptığı açıklamada Pizarro ille son haftalarda temasta olduğunu, Paraguaylı golcünün futbol yaşantısını burada noktalamak istediğini aktardı.

Pizarro ise yaptığı açıklamada oldukça mutlu olduğunu ifade etti ve, ‘‘Bir kez daha Avrupa‘ya adım attığım kulüpte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Deneyimlerimi paylaşmayı dört gözle bekliyorum.‘‘ dedi.

Son olarak Köln formasıyla yeşil sahalarda boy göstere Pizarro bu transfer ile 4. kez Werder Bremen‘e geri dönüş yapmış oldu.

WERDER BREMEN‘DE 5. SAYFA

Claudio Pizarro, ilk olarak 99/00 sezonunda Alianza Lima takımından Werder Bremen‘e 1.5 milyon euroya transfer olmuştu.

Aradan geçen 2 sezon sonrasında gösterdiği başarılı performansla 01/02 yılında Bayern Münih‘e transferi gerçekleşti.

08/09 sezonunda Cheslea‘den, Werder Bremen‘e yeniden geri dönüş yaşayan Pizarro, 08/09 sezonunda yeşil beyazlı ekibe geri döndü. Ancak, 12/13 sezonunda yeniden Bayern Münih‘in yolunu tuttu.

15/16 sezonunda Werder Bremen‘e 3. kez dönüş yapan Pizarro, buradan ayrılıp 1 sezon Köln‘de oynadı ve son olarak 18/19 sezonu başında yeniden Werder Bremen‘e bedelsiz transfer oldu.