Dan Petrescu Pazar günü geliyor

Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun
F5Haber'e Google News'te abone olun
Süper Lig’de uzun bir aradan sonra galip gelerek moralleri yükselten Kayserispor’da yeni teknik direktör Dan Petrescu’nun Yeni Malatyaspor maçında takımın başında olup olmayacağı belli oldu.
Kayserispor basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, sarı kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Dan Petrescu’nun Yeni Malatyaspor maçında takımın başında yer alamayacağını söyledi. Tokgöz, Ailesi ile birlikte Dubai’de bulunan Rumen teknik direktörün Pazar günü akşam veya Pazartesi günü Kayseri’de olacağını ifade etti.
Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, transfer ile ilgili olarak da "Daha önce de belirttiğim gibi transfer yasağımız mevcut. 25 Milyon TL gibi bir ödeme yapılması gerekiyor. Şu an mümkün görünmüyor. Ancak ödenecekmiş gibi de hazırlığımızı yapıyoruz. Bazı medya organlarında Beşiktaş futbolcuları Dos Santos ve Jeremain Lens’i transfer ettiğimiz yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır" açıklaması yaptı.
İHA
1
Antalya'da yaşlı kadın evinde dehşeti yaşadı!...
2
Beşiktaş'ın Hatayspor maçı kamp kadrosu belli...
3
Kerem Bürsin: Kalbim boş değil
4
Altay'da William De Amorim de gitti
5
RTÜK Başkanı Şahin'den ''Çalışan Gazeteciler...
6
Denizlispor'da Mustafa Yumlu, Rize kadrosunda
7
Rize'de dehşet görüntü! Dövdüler, aracın bagajından...
8
Airpods Max katili: Huawei FreeBuds Studio inceledik!
9
Bayat ekmekleri değerlendirmenin en lezzetli hali:...
10
İran Cumhurbaşkanı Ruhani: Güvenli yabancı aşı...
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:14

ÖĞLE
13:25

İKİNDİ
16:03

AKŞAM
18:26

YATSI
19:46
SON DAKİKA HABERLERİ
SAYFALARTüm Sayfalar