Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Soruları Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 14. haftasında Vodafone Park Stadyum'unda oynanacak derbi öncesi merak konusu oldu. Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Her iki takım da hafta içi yapacakları Avrupa maçları sonrası derbi için hazırlık yapacak.

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Vodafone Park Stadyum'unda oynanacak Beşiktaş Galatasaray derbisi 2 Aralık Pazar günü saat 20:00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Galatasaray'dan taraftara açık antrenman

Galatasaray, 2 Aralık Pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi gerçekleştirilecek son antremanı 1 Aralık Cumartesi Türk Telekom Arena'da taraftara açık şekilde gerçekleştireceğini açıkladı.

İşte Galatasaray'ın taraftarına yaptığı duyurunun tam metni;

"Galatasaray, şampiyonluk yolunda bir kez daha taraftarı ile buluşuyor. Takımımız deplasmanda oynanacak Beşiktaş karşılaşması öncesinde, 1 Aralık Cumartesi günü son antrenmanını taraftara açık olarak saat 19.05'te Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleştirecek.

.