arcelona Real Madrid canlı izleme yolları şifresiz veren kanallar listesi futbol severler tarafından araştırılıyor. Gecenin nefes kesecek maçı Barcelona Real Madrid canlı izleme linki merak konusu oldu. El Clasico izleme yolları neler? İspanya'da hayatın durduğu iki dev ekibin karşılaşmasında iki takım da rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. Peki, Barcelona Real Madrid maçı hangi kanaldan canlı izlenebilecek? İşte, El Clasico şifresiz veren kanallar!

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

Barcelona - Real Madrid muhtemel 11‘ler...

Barcelona: Ter Stegen, Roberto, Pique, Lenglet, Alba, Busquets, Arthur, Rakitic, Alena (Messi), Coutinho, Suarez

Real Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Reguilon, Casemiro, Modric, Kroos, Vinicius, Bale, Benzema

Barça'nın ev sahipliğinde Nou Camp'taki nefes kesecek kapışma öncesi en merak edilen konuların başında Katalan ekibinin süperstarı Lionel Messi geliyor.

Son idmana katıldı

Geçtiğimiz hafta 2 gol attığı Valencia mücadelesini adalesindeki sakatlığa rağmen tamamlayan Messi'nin durumu belirsizliğini koruyor. 31 yaşındaki futbolcunun oynayıp oynamayacağı ise henüz netleşmedi. Ligde sezonun ilk devresindeki maçta da oynamayan ve dünkü son idmana katıldığı öğrenilen Arjantinli süperstarın durumu hakkında kulüpten de bir açıklama yapılmadı.

İSPANYA KRAL KUPASI‘NDA BARCELONA VE REAL MADRİD ÜSTÜNLÜĞÜ

İspanya Kral Kupası‘nda son 4 finali kazanan Barcelona, en yakın rakipleriyle arasındaki farkı açarak toplamda 30 kez bu turnuvayı kazandı. Athletic Bilbao, 23 kez İspanya Kral Kupası‘nı müzesine götürürken; bu iki ekibi Real Madrid takip ediyor. Başkent ekibi, 19 kez kupayı kazandı. Ancak son kez 2014‘te Kral Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

240. EL CLASICO 

Dünyanın sonucu en çok merak edilen rekabette Real Madrid‘in galibiyet sayılarında 95-94‘lük üstünlüğü bulunurken, 50 maç berabere bitti. Real Madrid‘in 402 golüne Barcelona 394 golle cevap verdi.

Bu akşam İspanya Kral Kupası‘nda oynanacak olan El Clasico‘nun henüz Türkiye yayıncısı bulunmuyor.

ÖZEL FORMA

Barcelona, Çin Yeni Yılı için özel forma üretti. Futbolcular, Real Madrid maçında isimlerinin Çince de yazıldığı formalarla sahaya çıkacak.