Büyük bir katılımla gerçekleşen toplantıda Nazilli"deki 59 köy ve 19 mahalle muhtarı ile MHP Aydın milletvekillerini buluşturan adaylar, muhtarların sorunlarını dinledi.
Nazilli Ticaret Odası otelinde yapılan yemekli toplantıda Nazilli ve köylerinin sorunlarını bir bütün olarak masaya yatıran MHP"liler, muhtarlardan sorunlar hakkında detaylı bilgi istediler.
MHP Aydın Milletvekilleri Ali Uzunırmak, Ertuğrul Kumcuoğlu ve Rrecep Taner"in de katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Nazilli İl Genel Meclis adayı Mehmet Güler, “Bugün burada birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, köylerimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini konuşmak için toplandık. Biz Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İl Genel Meclisi adayları olarak köylerimize yaptığımız ziyaretlerimizde gözlemlediğimiz ve sizlerden dinlediğimiz sorunlarla ilgili olarak bir ön çalışma yaptık. Bu çalışmalarımızın ana hatları ile masalarınızda bulacaksınız. Biz bunu da yeterli görmedik. 30 Mart"tan itibaren sizlere hizmette geç kalmamak için köylerimizin öncelikli sorunlarını yine masalarınıza bıraktığımız not defterlerine yazarsınız. Bizim size hizmet akışımızı biraz daha hızlandırmış olacaksınız” dedi.
MHP Nazilli Belediye Başkan adayı Haluk Alıcık da, “Allah nasip eder de bu göreve layık görülürsem, Nazilli"nin evladı olarak beni ekibimi bağrına basan bu mert ilçeyi, hak ettiği zirveye taşıyacağıma inanıyorum. Bu güne kadar yapmış olduğumuz görevlerde halkımızı nasıl kucakladıysak, tüm Nazilli halkını Belediye Başkanı olarak da kucaklamaya devam edeceğim. Nazilli Belediye Başkanlığında insanlarımızla bütünleşen, dertleri ile dertlenen, neşesi ile neşelenen, yemeyen yedirmeyen, doğruluk ve dürüstlükten taviz vermeyen, Nazilli"mize en mükemmel hizmeti yapmak temel ilkemiz olacaktır. Nazilli Belediye Başkanlığımız döneminde; iş, aş derdine düşmüş, mutsuz insanların oturduğu bir şehir olmaktan çıkacak; üreten, mutlu, yüzü gülen, huzurlu insanların şehri olacaktır” diye konuştu.