Aydın"da yaşlıları ve bayanları takip edip kapkaç ve yankesicilik suretiyle paralarını çalan sabıkalı bir hırsız son işinde yakalandı. İsmi açıklanmayan bir bayanın çantasını alıp kaçarken, bankanın güvenlik görevlisi ve vatandaşlar tarafından suçüstü yakalanan şüpheli polise teslim edildi. Gözaltına alınan şüphelinin çok sayıda sabıkasının bulunduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre saat 15.00 sıralarında Aydın Merkez İstasyon Meydanı"ndaki bir bankanın ATM"sine gelen ve 30 yaşlarındaki ismi açıklanmayan bir bayanı takibe alan S.K (27) isimli şüpheli bankamatikteki işleminin ardından bayanın içerisinde para olan çantasını alarak kaçtı. Çevredekilerin ve olay yerindeki polis ekiplerinin müdahalesi ile şüpheli alıp kaçtığı çanta ve paralarla birlikte kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Olaydan sonra şok geçiren bayana polisler teselli ederken, gözaltına alınan şüpheli karakola götürüldü. S.K."nin daha önce de aynı suçlardan sabıkasının bulunduğu, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.