AFAD verilerine göre yerin 5.99 kilometre derinliğinde gerçekleşen bu şiddetli sarsıntı, Balıkesir’in yanı sıra İzmir, Bursa, İstanbul ve Kocaeli gibi çevre illerde de kuvvetli hissedildi ve büyük paniğe neden oldu.

Balikesir Den Korkutan Goruntuler Yikilan Bina 19192450 6277 M

Artçı Sarsıntılar Devam Ediyor

6.1'lik ana depremin ardından bölge sarsılmaya devam etti. Saat 23.04'te aynı bölgede 4.2 büyüklüğünde bir artçı deprem daha meydana geldiği, derinliğinin 7 kilometre olarak açıklandığı bildirildi.

Yıkılan Binaya İlişkin Görüntüler Geldi

Balıkesir ve çevre kentlerde büyük korku yaratan deprem sonrasında, yıkılan bir binanın olduğu haberi teyit edildi ve yıkılan binaya ilişkin görüntüler de paylaşılmaya başlandı. Yetkililer, bölgede can kaybı ve hasar tespit çalışmalarına derhal başlarken, vatandaşları artçı sarsıntılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Balikesir Den Korkutan Goruntuler Yikilan Bina 19192450 5592 M

Son Dakika! 6.1’in Ardından Balıkesir Sındırgı’da 4.2 Büyüklüğünde Artçı Deprem! Panik Büyüdü
Son Dakika! 6.1’in Ardından Balıkesir Sındırgı’da 4.2 Büyüklüğünde Artçı Deprem! Panik Büyüdü
İçeriği Görüntüle

Sındırgı, son olarak 10 Ağustos tarihinde de 6.1 büyüklüğünde bir depremle sarsılmıştı. O depremde bir kişi hayatını kaybederken, 29 kişi de yaralanmıştı. Yaşanan bu son şiddetli depremin ardından bölgedeki hasar ve can kaybı durumuyla ilgili resmi açıklamalar merakla bekleniyor.