O dünyanın en zengin insanlarından birisi ama hasta... Apple'ın efsanevi CEO'su Steve Jobs, kanserler verdiği savaşı kaybediyor. Doktorlar, yıllardır pankreas kanseriyle mücadele eden ünlü işadamının, yaklaşık 3 aylık bir ömrü kaldığını tahmin ediyor. Müthiş dahi Steve Jobs ise evine çekilmş, hayatının son demlerini en iyi şekilde geçirmeye çabalıyor.
 
GARAJDA ŞİRKET KURDU
 
Oysa bir İmparatorluğun ardında onun hikayesi yatıyor. Suriyeli bir ailenin çocuğu olan Jobs, 1955'te dünyaya geldi. Ancak ailesi onu evlatlık verdi. O da yeni ailesiyle birlikte ABD'de yaşamaya başladı. Akıllı ve teknolojiye meraklı bir çocuktu. Tarihler, 1976 yılını gösterdiğinde ailesiyle birlikte evin garajında, bugünkü değeri 348.7 milyar dolar olan "Apple" şirketini kurdu. O zamanlar kimse, onun bu kadar başarılı olacağına inanmıyordu. O ise 2000'li yıllarda iPod, iPad, iPhone gibi ürünleri piyasaya sundu. Bütün dünya bu müthiş adamı konuştu!
 
10 MİLYAR DOLARI VAR
 
Ama kader de bir yandan kötü sürprizini hazırlamıştı. 2004 yılında pankreas kanserine yakalanan Jobs, sık sık görevine mola vermeye başladı. Zamanla durumu ağırlaşınca da geçtiğimiz hafta görevinden ayrıldı. Kişisel serveti 10 milyar doları bulan Steve Jobs, tüm parasına rağmen hastalığına çare bulundu.
 
45 KİLOYA DÜŞTÜ
 
Son 7 yılını kanserle savaşarak geçiren Apple'ın başarılı patronu Steve Jobs, bugüne kadar defalarca ameliyat masasına yattı. Kemoterapi ve radyoterapi gören ünlü işadamı, 2008 yılında karaciğer nakli oldu. Fakat tüm bu çabalar sonuçsuz kaldı. Jobs'un vücudu günden güne daha da eridi. Son olarak geçtiğimiz günlerde hastane kapısında görüntülenen Steve Jobs'un 45 kiloya kadar düştüğü görüldü. Efsane işadamının, yardımsız yürüyemediği de gözlerden kaçmadı. takvim