Söke Ardıç Resturant’ta İlçe Müftülüğünce ilçede görev yapan din görevlilerine yönelik düzenlenen toplu iftar yemeğine kaymakam Mehmet Demirezer, Emniyet Müdürü Aydın Düzalan, İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, Ak Parti İlçe Başkanı Namık Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Osman Ünsal, MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş ve daire müdürlerinden oluşan yaklaşık 150 davetli katıldı.

İftar yemeğinde konuşan ilçe müftüsü Mevlüt Haliloğlu, Söke’nin olduğu kadar Diyanet işlerinin de tecrübeli vaizlerinin arasında yer alan Söke Vaizi Mustafa Yıldırım’ın resmi görevini 10 Ağustos 2012 tarihinde tamamladığını söyledi. Haliloğlu; “Sayın vaizimiz her ne kadar emekli olsa da onun derin bilgilerinden ve kendisinden faydalanmaya devam edeceğiz. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Emekliye ayrılan vaiz Mustafa Yıldırım’ın Söke’nin yanı sıra gerek yurt dışında gerekse yurt içinde değişik il ve ilçelerde arkasında güzel eserler bıraktığını söyleyen il müftüsü Ömer Kocaoğul; “Mustafa Hocamız her ne kadar resmi olarak emekli olsa da, din görevlisinin emekliliği yoktur. Halkımız onu asla bırakmaz, halkımız bıraksa da vicdanı bırakamaz. Yeni bir yaşama başlasa da aktif olarak hizmet sunmaya devam edeceğine inanıyorum. Kendisine bundan sonraki yaşamında sağlıklı bir ömür geçirmesini diliyorum” dedi.

Ramazan ayının bolluk bereketliliğini paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren ilçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, ramazan ayı boyunca davet aldığı iftar yemeklerine mümkün olduğu kadar katılmaya çalıştığını söyledi. Demirezer; “Biz kamu görevlilerin görev yaptığımız yerlerde kalıcı bir şeyler bırakabiliyorsak hizmetin en güzelidir. Emekliye ayrılan vaizimiz Mustafa Yıldırım da görevi süresince kurduğu güzel ilişkilerle kendisini sevdirmeyi başarmış. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyor, hizmetlerinden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde 42 yıl hizmet veren Vaiz Mustafa Yıldırım, başta kaymakam Mehmet Demirezer olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png