Galatasaray Yönetimi maçtan sonra olağanüstü toplanarak Alman hocanın biletini kesti. Toplantıda Hagi"nin göreve getirilmesi ile takımı sezon sonuna kadar Feldkamp - Cevat Güler ikilisinin çalıştırması masaya yatırıldı

Galatasaray"da Michael Skibbe ile yollar ayrıldı. Maçtan sonra Adnan Polat başkanlığında kulüp binasında toplanan yönetim kurulu, üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle Alman teknik adamın görevine son verilmesi konusunda görüş birliğine vardı.
2. Başkan Mehmet Helvacı, Teknik Danışman Feldkamp, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, yöneticiler Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Sinan Kılıç"ın da katıldığı kriz zirvesinde yeni teknik heyet konusunda birçok ihtimal masaya yatırıldı. Bazı yöneticiler maçı tribünden izleyen Hagi"nin göreve getirilmesini isteyerek, “Çok uzaklara gitmeye gerek yok. Hagi ile hemen anlaşalım” düşüncesini ortaya attılar.
Toplantıda Feldkmap - Cevat Güler ikilisinin takımı sezon sonuna kadar çalıştırması olasılığı da değerlendirildi.

Kararlar bugün açıklanıyor
Toplantıdan ayrılarak basına açıklama yapan 2. Başkan Mehmet Helvacı, radikal kararlar aldıklarını ifade etti. Helvacı, “Kararları yarın (bugün) açıklayacağız. Galatasaray"ın oynadığı kötü futbolun sorumluları kimse bu kararlar onlar hakkında olacak. Alınan kararlar belli sonuçların kararlarıdır” dedi.
Sarı-kırmızılı yönetici, Skibbe"nin istifa etmeyeceği yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine “Bu onun düşüncesi” diye konuştu. Mehmet Helvacı, geçen sezon da benzer kararların alındığının belirtilmesi ardından ise “Geçen sene haklı olduğumuzu sezon sonunda gördünüz” ifadesini kullandı.
Başkan Adnan Polat, Sportif A.Ş. binasından 00.25"te Feldkamp ile birlikte çıktı. Medyaya kısa bir açıklama yapan Polat, “Yedi yıldır kulüpte değişik noktalardayım, böyle yenilgi görmedim. Galatasaray"ı dimdik ayakta tutacağız. Bu yenilginin sorumlularından hesap soracağız” dedi. Bu arada toplantıdan erken ayrılan Adnan Sezgin, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ"ın, Hagi ile görüşmeye gittikleri ileri sürüldü.


Milliyet