Türkiye Değişim Partisi Aydın İl binası açıldı. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün katıldığı açılış sonrası Sarıgül basın mensuplarının sorularına cevapladı.  
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Partisinin Aydın İl  Binası açılışı için geldiği Aydın’da  İl Başkanı Selçuk Yasan ve parti yönetimi ile birlikte basın toplantısı düzenledi.  Açılış kurdalasını partililer ile birlikte kesen Sarıgül   Aydın’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek “Yeni kurulan bir parti olmamıza rağmen Üye sayısını her gecen gün artıran bir partiyiz,  vatandaşlarımızın partimize gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
DİĞER PARTİLER BİZE ÖRNEK ALACAK
Yapacak oldukları çalışmaları anlatan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı  Mustafa Sarıgül  Parti içi demokrasinin önemine dikkat çekerek”  Türkiye Değişim Partisi’nde İlçe başkanını, genel başkanı delegeler değil, partili seçecek. Bu Türkiye’de ilk kez olacak diğer partiler bize örnek olacak. Soruyorum bir siyasi partinin genel başkanı üyesine güvenmiyorsa, vatandaşa nasıl güvenecek?” dedi.  
DEMOKRATİK PARLAMENTER SİSTEMDEN YANAYIZ 
Demokratik Parlamenter Sistemin ülkemize çok yararlı olacağına inanan bir siyasi parti olduklarının altını çizen Sarıgül “  Biz diyoruz ki Cumhurbaşkanlığı makamı  Türkiye Cumhuriyetinin en üst noktasındaki makamdır, burda ki makamda partili bir Cumhurbaşkanı değil, herkesi kucak  açan, herkesin beraber olduğu bir makam olması gerekiyor.  O nedenle biz Demokratik Parlamenter sistemin ülkemize çok önemli katkılar yapacağına  inanıyoruz. Başbakanlık sisteminin ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin doğru olduğuna inanıyoruz. Türkiye Değişim Partisi olarak oylarımız kıymetlidir. Bizim oylarımız tarlalarda, bizim oylarımız fabrikalarda,  bizim oylarımız esnaflarımızın tezgahlarında, bizim oylarımız Türkiye’nin her noktasında o nedenle ilk turda hiçbir grupla ittifak yapılmasına doğru bulmayız. İlk turda her partinin kendi adayına çıkararak kendi oyuna almasına arzu ederiz. Bizim oyumuz neden grupların arasın da olsun? Herkes kendi oyunu bilmeli, ikinci turda zaten şekilleniyor. Biz ülkemizin yararına olan her şeyi destekleriz. Biz Demokratik Parlamenter Sistemin ülkemiz için son derece hayırlı olacağına inanıyoruz” diye konuştu.   
TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNİN TEK GÜVENCESİ MİLLETİMİZDİR
Aydın’dan ABD Başkanı  Joe Biden’ a kınadığını ifade eden  Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül “ Bazı siyasiler güçlerini dışardan alıyorlar ve  bu aldıklarına iddia ediyorlar, ve bazı siyasiler diyorlar ki ABD Başkanı  Joe Biden’da biz bazı muhalefet partilerine destek veriyoruz Aydın’dan ABD Başkanı Biden’i kınıyorum. Türkiye Cumhuriyetinde ABD  Başkanı hangi siyasi partiye destek veriyorsa bunu açıklaması gerekir. Türkiye Değişim Partisi olarak hiçbir dış güçle işbirliği yapmayız, hiçbir dış güçten destek almayız, hiçbir dış güçten de korkmayız. Sadece ve sadece Allahımızdan ve yurttaşlarımızdan korkarız.  O nedenle bazı siyasilerin bu söylemlerine kınıyorum.  Bazı siyasilerin bu söylemlerinin demokrasi ayıbı olduğunu görüyorum. Türkiye Değişim Partisi olarak tek ve tek güvencemiz Milletimizdir.  Seçimle gelen iktidarların mutlaka ve mutlaka seçimle gitmesi gerektiğine inanan bir siyasi partiyiz.” Dedi. Sarıgül Kovıd 19 salgınına karşı tüm vatandaşlarımızın aşı yaptırmalarından yana olduklarına  sözlerine ekledi.