Kuşadası"na bağlı Güzelçamlı beldesi"ndeki yazlık siteler bir çatı altında toplandı. Bölgede bulunan 170 ikinci konutun üye olduğu Güzelçamlı Sahil Siteleri Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği kuruluşunu tamamladı.
Resmi olarak kurulan Kuşadası Güzelçamlı Sahil Siteleri Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği"nin başkanlığını Nuri Kara , başkan yardımcılığını Atila Balcı, sekreterliğini Durmuş Saydam ve saymanlık görevini Halit Kahveci üstlendi.
Kuşadası Güzelçamlı Sahil Siteleri Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Nuri Kara, beldelerindeki sitelerin ve site bireylerinin sorunlarını tespit edip ilgili yerlere bildirilerek takipçisi olmak ve haklarını her platformda korumak amacıyla örgütlendiklerini söyledi. Güzelçamlı"nın doğal güzellikleri ile Türkiye"nin önemli turizm beldelerinden biri olduğuna dikkati çeken Kara, “Beldemizin doğal zenginliklerini, doğasını, denizini, sahil şeridini, ormanını, yeşil alanlarını korumak ve imar planında yeşil alan görünen yerlerin ıslah edilmesi ile ilgili sorunları da tespit ederek beldemizin daha yaşanır hale gelmesi için kanun ve yönetmenlikler doğrultusunda çalışmalar yapacağız” dedi.