Eski manken Merve İldeniz, 10 yıl önce Bodrum'a yerleşerek doğal bir yaşam sürmeye başlamıştı. İldeniz, evinin bahçesinde yetiştirdiği ürünleri yiyerek ve mümkün olduğunca teknolojik araçları kullanmayarak organik yaşamdan kopmamaya çalışıyor. Öyle ki evinde bir televizyonu bile bulunmuyor. Ayrıca her yıl nisan ayında yoga kampına katılıyor. İldeniz, organik yaşama öylesine uyum sağladı ki mankenlik yaptığı dönemde taktırdığı silikonları bile göğüslerinden çıkarttı.

Her defasında kızı Leyla ile yaşadığı Bodrum'da çok mutlu olduğunu belirten Merve İldeniz, çekimlerine geçtiğimiz yıl başlanan 'Hadigari Cumhur' isimli filmde rol aldı. Harun Özakıncı'nın yönettiği filmde İldeniz, oldukça cüretkar duş ve sevişme sahnelerinde oynadı. Ancak ne olduysa ondan sonra oldu. Yönetmen Özakıncı, güzel oyuncunun silikonsuz göğüslerinin estetik görünmediğini düşündüğü için duş ve sevişme sahnelerini filmden çıkardı.

'Hadigari Cumhur' 22 Mayıs'ta gösterime girecek. Filmden 5 bin lira kazanan İldeniz, parayı Bodrum'daki Cemal Uslu İlköğretim Okulu'na bağışladı.

H2