Hollywood’un güzel aktrisleri, biten ilişkilerinin ardından sıkı bir diyete girerek moral depoluyor.

Sistemli bir egzersiz ve beslenme düzenine uygun yaşamaya başlayan yıldızların ayrıldıktan sonra davetlerin gözdeleri olması, bu yolla eski partnerlerine mesaj vermeye çalıştıkları şeklinde yorumlanıyor.

Karın kaslarına dikkat/ Scarlett Johansson: Aktör Ryan Reynolds’tan geçen Aralık ayında ayrılır ayrılmaz kendini form tutmaya adadı. Diyeti, sebze-meyve ve yağsız et ağırlıklı. Çinko gereksinimini C vitamininden ahududu, ıspanak ve biberden karşılıyor. Önerisi: Karın kaslarını her an hareket ettirmek için göbeği içeri çekip bırakmak ve esneklik için tek ayak üstünde durarak denge sağlamak.

Abur cubur yeme yeter/ Courteney Cox: 11 yıllık eşi David Arquette’ten geçen Ekim’de ayrıldı, forma girmesi birkaç ayı bulmadı: 1,5 saat yaptığı fitness’ın farkı, küçük kasları çalıştırarak büyük kaslara itici güç yaratması. Her şeyin yenilebileceğine inanıyor. Kilo vermenin sanıldığı kadar zor olmadığını, abur cuburdan uzak durmanın yeterli olduğunu söylüyor.

3 ayda incecik oldu/ Sandra Bullock: Oscar ödüllü oyuncu geçen yıl kendisini aldatan eşi Jesse James’ten ayrıldıktan 3 ay sonra incecik oldu. Pilates, kickbox, kas güçlendirme ve dans gibi salon sporları yaparak tek tip bir egzersize bağlı kalmıyor. Plansız diyet yapmıyor. Kendisine, sevdiği abur cuburlardan birkaç parça kaçamak yapmaya kısıtlamazken, her şeyden azar azar yemeyi benimsiyor. Egzersiz için mutlaka yeni ve ilham verecek bir metod geliştirmeyi ve sizin gibi spora meraklı bir arkadaşla çalışmayı öneriyor.

Yaşam koçu var/ Eva Longoria: Basketbolcu Tony Parker’dan geçen Kasımda boşandıktan sonra Altın Küre Ödülleri’nde güzelliğiyle en çok konuşulan kadın oldu. Sırrı şu diyette: Yaşam koçuyla haftada 3-4 kez değişik stillerde egzersizler yapıyor. Diyetinde neredeyse hiç et ürünü yok, sebze, meyvelerden oluşuyor. Motive olmak için kendisine bir dilim pizza veya bir dilim çikolatalı kek ödülü veriyor.Protein ihtiyacını peynir ve fındıktan alıyor, karbonhidrat olarak tam tahıllı ekmekleri seçiyor.