Yasak aşkı tarafından terk edilen evli kadının intikam planı duyanları hayrete düşürdü.

İstanbul Ümraniye'de 2 çocuk annesi B.D, tanıştığı İbrahim K. ile 6 yıllık bir yasak aşk yaşadı. Yasak aşkı İbrahim K. bitirdi. Terk edilmeyi hazmedemeyen 17 yıllık evli B.D, eski sevgilisinden intikamını almak için korkunç bir plan yaptı. İntikam hırsıyla planını uygulamaya koyan B.D, satın aldığı başka bir telefon numarasından İbrahim K.'yı "yanlış çevirdim" senaryosuyla arayıp, ardından mesajlar atarak irtibat kurdu.

İzmir'de yaşayan bir kadın kılığına girerek eski sevgilisiyle mesajlaşıp, kendisine randevu veren B.D, önceki gün randevu verdiği İbrahim K.'yı yanına aldığı 3 erkekle birlikte bir otomobile bindirerek kaçırdı. Bıçak zoruyla, kelepçe takılarak Pendik Ormanları'na götürülen İbrahim K., B.D'nin suç ortakları, kız arkadaşının kardeşi H. O. ile H. K. H.E. tarafından önce dövüldü.

Ardından da talihsiz adamın cep telefonu ile 150 lirası alınıp, boş 2 senete imza attırıldı. Bayılana kadar dövülen sonra da ormanda ölüme edilen İbrahim K., sürünerek jandarmaya gidebildi. Genç adam, ifadesinde eski sevgilisi B.D'nin kendisini kaçırtıp dövdürttükten sonra gasp ettirdiğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen jandarma, Betül Demirtaş'ı irtibata geçtikleri eşinin yardımıyla yakaladı. Suçunu itiraf eden B.D ve 4 suç ortağı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA