Bursaspor maçında sürpriz bir şekilde kendini yedek kulübesinde bulan ve ikinci yarıda dakikalarca ısındıktan sonra, Teknik Direktör Aragones"in üç oyuncu değişikliğini yapması üzerine sinirli bir şekilde soyunma odasının yolunu tutan Fenerbahçe"nin nöbetçi golcüsü Semih Şentürk çarpıcı mesajlar verdi.
Milli oyuncu, maçın bitmesini beklemeden soyunma odasına gitmesinin bir isyan olmadığını belirtirken, şakayla karışık “Kenarda yeterince ısınıp, içeri gittim. Bir sorun yok” diyerek bir bakıma hocasına taş attı.
Her futbolcu gibi oynamak istediğinin altını çizen Semih Şentürk, “Durumum ortada. Fazla bir şey söylemeye gerek yok. Ben yedek bankında oturmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.
Yıllardır hep ikinci planda tutulmasının sıkıntısını yaşayan milli oyuncunun birinci forvet olmaması halinde gelen teklifleri bu kez kesinlikle değerlendireceği bildirildi. Özellikle Juventus"un kıskacında olan Semih"in sezon sonunda bir durum değerlendirmesi yapıp Fenerbahçe ile yollarını ayırabileceği kaydedildi.
Bu arada Semih"in Bursa"da gösterdiği tepki nedeniyle teknik heyet tarafından sorguya çekildiği, yönetimin de tecrübeli oyuncuyu morallendirmek için çaba harcadığı belirtildi.


MİLLİYET