Mersin Devlet Hastanesi morgundaki Şehit Ünver'in cenazesi, babası Durmuş ve annesi Meryem Ünver'in yanı sıra kardeşleri ve yakınları tarafından sabah saatlerinde morgdan alındı.

Hastane önüne gelen şehidin babası Durmuş Ünver, gazetede oğlunun şehit haberini okurken, yakınları da birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü.

Burada taziyeleri de kabul eden baba Ünver, “Hükümet, muhalefet birleşip teröre bir çare bulsun. Bu böyle gitmez. Bomba, tank, tüfek, asker bizde, şehit de bizde. Eğer güçleri yetmiyorsa biz İstiklal Savaşı'na gider gibi gidelim. Bitiyor mu bitmiyor mu, o zaman görülür. Yeter ki bize görev versinler” diye konuştu.

Anne Meryem Ünver, oğlunun Türk Bayrağına sarılı tabutunun cenaze aracına konuluşu sırasında yakınlarına sarılarak, “Yavrum sana hasret gittim, kuzum sana hasret gittim. Keşke yanına kuş gibi uçsaydım” diyerek gözyaşı döktü.

Karayolu ile Silifke'ye götürülen Şehit Ünver'in cenazesinin, bugün Arkum beldesinde toprağa verileceği belirtildi. Diyarbakır-Bingöl karayolu Kayacık yol ayrımında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada, 2 asker şehit olmuştu.