Kocatepe Camii'nde şehit için cenaze töreni düzenlendi. Törene şehit Aydın'ın ailesi ve yakınları ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve vatandaşlar katıldı.

Törene katılan protokol üyeleri, Aydın ailesine başsağlığı mesajlarını iletti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise şehidin naaşının önüne gelerek dua okudu. Şehidin kardeşi ise Bahçeli'ye sarıldı. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aydın'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, top arabasına konuldu. Bu sırada anne Bergüzar Aydın ve kardeşi Erdem Aydın, tören kıtasındaki askerin taşıdığı Erdinç Aydın'ın fotoğrafını öptü.

Tören sırasında anne Bergüzar Aydın, oğlunun tabutunun ardından koştu. Fenalaşan anneyi görevliler ve yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Şehit Aydın'ın cenazesi daha sonra Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verildi.