CHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Bekar, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, CHP Didim İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP'li İl Genel Meclis Üyeleri ve CHP'li Belediye Meclis Üyeleri, İl Başkanı Tunç Aytur ve İl Yönetim Kurulunu karşıladı. İl Kongresi sonrasında teşkilatlara hem yeni İl Yönetimini tanıtmak hem de sorunları dinlemek amacıyla bu ziyaretlerin yapıldığı belirtildi.
CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur, Didim'deki parti yönetimine seçimler için uyarılarda bulunurken "Seçimlere normal takvime göre bir yıl var ama yaz dönemi rehavetini işin içine katarsak, seçimlere 6-7 ay gibi bir zaman var ve iyi çalışmalyız. Yerel seçimlerde Aydın olarak elde ettiğimiz başarıyı genel seçimlerde de tekrarlayacağımıza inancım tam. Bizim Aydın'daki bu başarımızın ülke geneline yayılacağına inanıyorum" dedi.
Aytur, konuşmasında İl Kongresinde yaşananları da değerlendirirken şunları söyledi: "Bizim İl Kongremiz Ankara'da takip edilen önemli bir kongre oldu. Bu kongreden çıkaracağımız büyük dersler var. Milletvekilliği gibi söylemler ortaya atıldı. Günü gelince böyle bir süreç olacak. Bu kongreden sonra herkes iyi düşünsün ve kongreyi değerlendirsin. Artık önümüzdeki seçimlere de sıkı hazırlanmalıyız."
Ziyarette konuşan CHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Bekar ise yeni il yönetimini tebrik ederken, teşkilat olarak çalışmaların sürdüğünü
söyledi. -iha