AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı A.Gültekin Kılınç, seçim turlarına devam ediyor. Kılınç, ziyaret ettiği teşkilarda büyük ilgi görürken, yaptığı konuşmalarda birilk ve beraberlik mesajı verdi.
Umurlu , Ovaeymir, Karpuzlu ve Çeştepe teşkilatlarına bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Gültekin Kılınç, partililere “Teşkilatlardan kopuk hareketler hizmet üretemez. Milletvekili seçilmem halinde sürekli teşkilatlarla temas halinde olacağım. Gerek ilçe başkanları, gerekse belde başkanları, bulundukları bölgelerde adeta yerel iktidar gibi çalışmazsa başarıyı yakalamak zor olur” dedi.
AYDIN ÖNÜMÜZDEKİ 4 YILA DAMGA VURACAK
Ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Türkiye"nin en verimli tarım arazilerine sahip olmasına rağmen Aydın"ın hak ettiği yere bir türlü gelemediğini belirten Gültekin Kılınç, tarımsal kalkınmayı sanayi yatırımlarıyla destekleyerek işsizliğe çözüm bulacaklarını ifade etti. Kılınç, bunun için gerekli hazırlıkları yaptığını, Ankara"ya elinde Aydın"ın geleceğinde çığır açacak projelerle gideceğinin altını çizdi. Türkiye"de en zengin jeotermal yer altı kaynaklarının Aydın"da olduğunu söyleyen Kılınç; “Bu zenginliğin kısa bir süre sonra gerek tarım, gerekse sağlık alanında değerlendirilmesiyle Aydın bir çekim merkezi haline gelecektir. Aydın önümüzdeki 4 yılda Türkiye"ye damgasını vuracak ve marka şehir olacaktır.” dedi. AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Davutlar bölgesinde faaliyete geçen Termal Sağlık Merkezi"nin bunun en güzel örneği olduğunu kaydetti.